Welkom bij Fashion4Wellness. The new way to relax!

Fouta "Bizerte" Pink Zoom

Hammamtowel-Hamamtuch-Hamamdoek-fouta Bizerte pink

Fouta "Bizerte" Pink

* Merk: Fashion4wellness
* Afmeting 100 x 200 cm
* Gewicht: 400 gram
* Materiaal: 100% katoen.
* Wasadvies: 30 graden
* Drogen: Wasdroger mogelijk, beter is hangend te drogen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95

Productbeschrijving

Details

Deze mooie fouta van het exclusieve merk Fashion4wellness is gemaakt van 100 % katoen en op een ambachtelijke manier geweven in Tunesië. De fouta komt van oorsprong uit de Noord-Afrikaanse landen met een hamam-cultuur. Deze fouta heeft een prachtig visgraat motiefje. Een fouta is zeer licht en is ideaal als strandhanddoek, op reis, op de boot, naar het zwembad, sportschool of de sauna. De fouta kan zeer compact worden opgevouwen en weegt ongeveer 400 gram. Bovendien is een fouta snel droog en goed te wassen. De fouta "Bizerte is maar liefst 200 cm lang en is Ideaal om je strandstoel te bedekken. Een weeffoutje of een kleine marge in de afmeting van een ambachtelijke geweven fouta hoort bij het product. Ook wat krimp (5-8%) is normaal bij katoen.

Extra informatie

Extra informatie

Weight unit g
Product gewicht units g
Wasvoorschrift 30°C
Materiaal Katoen
Manufacturer logo Fashion4Wellness
Kleurtinten Roze
Product breedte 100
Product lengte 200
Levertijd 1-2 werkdagen
Formaat 100 x 210 cm
Ean 8719596002979

Wasadvies en meer

::before

Wasadvies hamamdoek
Voor de eerste keer wassen van hamamdoeken alle knoopjes van de franjes even extra goed aantrekken, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Voor het eerste gebruik de hamamdoek indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De hamamdoek wassen op maximaal 30 graden. Gekleurde hamamdoeken de eerste keren apart of met gelijke kleuren wassen. De hamamdoek kan op maximaal 30 graden gewassen worden en kan in principe niet in de wasdroger, tenzij anders op de waslabel van de hamamdoek is aangegeven. Bekijk dit op de waslabel dat aan de hamamdoek is bevestigd. Het gebruik van wasverzachter kan ervoor zorgen dat hamamdoeken minder goed vocht opnemen. Beperk daarom het gebruik van wasverzachter of gebruik het niet.

Wasadvies fouta
Voor de eerste keer wassen van een fouta alle knoopjes van de franjes even extra goed aantrekken, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Voor het eerste gebruik de fouta indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn indien het om gekleurde doeken gaat. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De fouta wassen op maximaal 30 graden. De fouta kan NIET in de droger.

Wasadvies Kikoy pareo und Kikoy strandlaken
De kikoy pareo en kikoy strandlaken geven vooral in het begin kleur af tijdens het wassen. Daarom adviseren wij u om de kikoy pareo en kikoy strandlaken apart te wassen. Voor het eerste gebruik de kikoy pareo of kikoy strandlaken indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn indien. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De kikoy pareos en kikoy strandlakens zijn van het beste katoen vervaardigd en kunt u wassen op 40 graden. Wij adviseren u om deze niet in de droger te doen.

Wasadvies Pareo
Door de samenstelling van de verschillende stoffen die worden gebruikt voor de pareo en sarong raden wij u aan om de pareo of sarong met de hand te wassen in lauw- warm water. Doe de pareo of sarong NIET in de droger, maar hang deze na het wassen uit aan een waslijn. Lees voor het wassen altijd de waslabel welke aan de pareo of sarong is bevestigd.


Al onze producten zijn van hoogwaardig katoen of linnen geweven en geproduceerd. Katoen en linnen is een natuurproduct en is daarom onderhevig aan krimp (gemiddeld 10%), ondanks het opvolgen van onze adviezen en tips.