Welkom bij Fashion4Wellness. The new way to relax!

Fashion4Wellness

 

Fashion4Wellness hamamdoek en fouta. Laat je inspireren en geniet!


Een hamamdoek of fouta van Fashion4Wellness is met de meest grote zorg voor jou geweven in Turkije en Tunesië. Al onze hamamdoeken en fouta’s zijn gemaakt van het beste katoen en met de hand geknoopt. Een traditioneel en mooi product dat met kennis, vakmanschap en zorg is gemaakt. Een mooi en eerlijk product voor die momenten dat je wil genieten in bijvoorbeeld het wellness resort, de sauna, het strand, op vakantie of bij zwembad. Wacht niet te lang, verwen jezelf en vind die innerlijke rust met een hamamdoek of fouta van Fashion4Wellness.


Geniet in style en kom tot rust met een hamamdoek of fouta. The new way to relax!De hamamdoek

Een hamamdoek is een dunne traditioneel geweven katoenen doek met handgeknoopte franjes aan de uiteinden en afkomstig uit Turkije. Van oudsher werden hamamdoeken gebruikt in badhuizen. Tegenwoordig neemt men ze mee op vakantie, naar het strand, picknick, zwembad of spa-wellness centre. Buiten het feit dat een hamamdoek prachtig is om te zien is deze zeer functioneel. Voordelen van een hamamdoek zijn: licht in gewicht , klein op te vouwen, neemt veel vocht op, snel weer droog, gemakkelijk om even om te slaan. Het maakt niet uit of je kiest voor een hamamdoek of fouta, beide is een goede keuze. Probeer het zelf!
De fouta

Een fouta is op traditonele manier geweven 100% katoenen doek met franjes aan de uiteinde van de doek en is afkomstig uit Tunesië. Bij ons in Europa is de fouta ook wel bekend als hamamdoek. Van oudsher werd de fouta gebruikt in de Hamams (badhuizen). Tegenwoordig is de fouta een veelzijdige doek die gebruikt word als lichtgewicht handdoek voor naar het strand, sauna of sportschool. Een fouta is ideaal voor als je niet zo veel plek hebt in je tas of koffer. Het maakt niet uit of je kiest voor een fouta of hamamdoek, maar kies vooral wat je mooi vindt! Wij zijn al overtuigd van dit prachtige product. Jij ook?
DE HAMAMDOEK BEACHBED COVER


De Hamamdoek beachbed cover. Deze hamamdoek span je gemakkelijk om de matras van je strandbed. Door zijn speciale vormgeving en elastiek blijft deze hamamdoek altijd op zijn plaats.
Deze hamamdoek schuift en waait niet weg en is in vele kleuren beschikbaar.
Fashion4Wellness.com - Balyy - Dreamtowel

The new way to relax!