Welkom bij Fashion4Wellness. The new way to relax!

Contact Fashion4Wellness groothandel

 

Contact - Wholesale - Groothandel Fashion4WellnessBen je eigenaar van een winkel, webwinkel, strand Pavilion? Of bent je enigszins anders verbonden aan een bedrijf of organisatie, bijvoorbeeld bij een sauna, wellness centre of bent je werkzaam in een schoonheidssalon en je wilt hamamdoeken en/of foutas verkopen van Fashion4Welness, neem dan gerust contact met ons op.

Fashion4Wellness.com is een merk in hamamdoeken en Fouta’s. Graag willen wij ons merk verder uitrollen in Nederland en de rest van Europa. Dat betekend dat iedere retailer bij ons heel eenvoudig kan inkopen. Wij zijn continue bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze collectie. Hamamdoeken en fouta’s van Fashion4Wellness zijn divers, exclusief en van zeer hoge kwaliteit geproduceerd en geweven. Je ontvangt een zeer interessante marge en onze verzendkosten zijn laag. Bestellen gaat snel en eenvoudig via onze zakelijke wholesale webshop met groothandelsprijzen!

Vul het contact formulier hieronder vandaag nog in, vraag een login code aan en wacht niet langer met het verkopen van onze producten. Dit formulier kunt u ook gebruiken als u door Hamamdoek.nl voor de groothandel bent doorverwezen. Hamamdoek.nl zal zelf met u verder contact opnemen

 

 

Contact Fashion4Wellness groothandel België - Nederland - Hamamdoek.nl

  • Hamamdoeken Fouta's Anders
  • In mijn winkel Via onze webshop Via een beurs Anders

* Required Fields

Hartelijk dank voor het invullen van het contactformulier


Een medewerker zal spoedig met u contact opnemen.

Bedankt namens de gehele wholesale afdeling

Met vriendelijke groet

Fashion4Wellness en Hamamdoek.nl