Welkom bij Fashion4Wellness. The new way to relax!

Beachbed Cover Double Diamond Grey-Seagreen Zoom

Beachbed Cover Double Diamond Grey-Seagreen
Beachbed Cover Double Diamond Grey-Seagreen

Beachbed Cover "Double Diamond" Grey - Seagreen

* Merk: Fashion4Wellness
* Kleur: grijs-zeegroen
* Model: Beachbed cover
* Afmeting: 80 x 210 cm
* Gewicht: 500 gram
* Materiaal: 100% ongebleekt katoen.
* Wasadvies: 30 graden
* Drogen: Wasdroger mogelijk, beter is hangend te drogen

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 27,95

Productbeschrijving

Details

Ergenissen op het strand? Een te korte handdoek of een wegglijdende handdoek op je strandbed? Met de beachbed cover "Double Diamond" Grey Seagreen is dat verleden tijd! De beachbedcover is maar liefst 210 cm lang en 80 cm breed. De hamamdoek heeft aan de bovenkant een handige omslag die je over je strandbed hangt. Bij deze beachbed covers hebben wij ook mooie bijpassende hamamdoeken van 190 cm lang. De beachbed cover "Double Diamond" is geweven met de grootste zorg op traditionele weefmachines met technieken die eeuwen teruggaan. De kwastjes zijn met de hand gedraaid en geknoopt. Kleur en gewicht kunnen verschillen en kleine weeffoutjes horen bij dit ambachtelijk product.

Extra informatie

Extra informatie

Weight unit g
Product gewicht units g
Wasvoorschrift 30°C
Materiaal Katoen
Manufacturer logo Fashion4Wellness
Kleurtinten Turquoise
Product breedte 80
Product lengte 210
Levertijd 1-2 werkdagen
Formaat Nee
Ean 8719596002771

Wasadvies en meer

::before

Wasadvies hamamdoek
Voor de eerste keer wassen van hamamdoeken alle knoopjes van de franjes even extra goed aantrekken, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Voor het eerste gebruik de hamamdoek indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De hamamdoek wassen op maximaal 30 graden. Gekleurde hamamdoeken de eerste keren apart of met gelijke kleuren wassen. De hamamdoek kan op maximaal 30 graden gewassen worden en kan in principe niet in de wasdroger, tenzij anders op de waslabel van de hamamdoek is aangegeven. Bekijk dit op de waslabel dat aan de hamamdoek is bevestigd. Het gebruik van wasverzachter kan ervoor zorgen dat hamamdoeken minder goed vocht opnemen. Beperk daarom het gebruik van wasverzachter of gebruik het niet.

Wasadvies fouta
Voor de eerste keer wassen van een fouta alle knoopjes van de franjes even extra goed aantrekken, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Voor het eerste gebruik de fouta indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn indien het om gekleurde doeken gaat. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De fouta wassen op maximaal 30 graden. De fouta kan NIET in de droger.

Wasadvies Kikoy pareo und Kikoy strandlaken
De kikoy pareo en kikoy strandlaken geven vooral in het begin kleur af tijdens het wassen. Daarom adviseren wij u om de kikoy pareo en kikoy strandlaken apart te wassen. Voor het eerste gebruik de kikoy pareo of kikoy strandlaken indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn indien. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De kikoy pareos en kikoy strandlakens zijn van het beste katoen vervaardigd en kunt u wassen op 40 graden. Wij adviseren u om deze niet in de droger te doen.

Wasadvies Pareo
Door de samenstelling van de verschillende stoffen die worden gebruikt voor de pareo en sarong raden wij u aan om de pareo of sarong met de hand te wassen in lauw- warm water. Doe de pareo of sarong NIET in de droger, maar hang deze na het wassen uit aan een waslijn. Lees voor het wassen altijd de waslabel welke aan de pareo of sarong is bevestigd.


Al onze producten zijn van hoogwaardig katoen of linnen geweven en geproduceerd. Katoen en linnen is een natuurproduct en is daarom onderhevig aan krimp (gemiddeld 10%), ondanks het opvolgen van onze adviezen en tips.