Welkom bij Fashion4Wellness. The new way to relax!

Batik strandlaken met pompons pink leaves Zoom

Batik strandlaken met pompons pink leaves
Batik strandlaken met pompons pink leaves
Batik strandlaken met pompons pink leaves

Bali Strandlaken met Pompons "Pink Leaves"

* Merk: Balyy
* Pink leaves
* Kleur batik: Fuchsia, Roze, Geel
* Kleur badstof: Roze
* Materiaal batikzijde: 100% rayon
* Materiaal badstofzijde: 92% katoen, 8% polyester
* * Afmeting: 115x175 cm
* De batik is met de hand gestempeld


Made with ❤️ in Bali


Beschikbaarheid: In voorraad

€ 69,95

Productbeschrijving

Details

Wat zijn we verliefd op dit prachtige met de hand gestempelde batik strandlaken! Dit strandlaken heeft 2 verschillende kanten. Een kant bestaat uit prachtige batik stof en de andere zijde is een dunne zachte badstof.  De badstof laag maakt dat dit strandlaken zeer comfortabel is om op te liggen. De producten van Balyy hebben een hoge kwaliteit.

Strandlaken "Pink Leaves" is een prachtig Fuchsia, roze, gele strandlaken van zeer hoge kwaliteit

Batik is een eeuwenoude techniek uit Indonesie die zelfs staat op de lijst van Unesco Werelderfgoed. Onze strandlakens zijn gestempeld door middel van deze oude batik techniek maar nu met hippe motieven van deze tijd. De afmeting is lekker ruim, maar liefst 115 cm x 175 cm.

De batiktowel is een strandlaken waar je absoluut mee opvalt tijdens een dagje strand

Extra informatie

Extra informatie

Weight unit g
Product gewicht units g
Wasvoorschrift 30°C
Materiaal Rayon-Katoen
Manufacturer logo Nee
Kleurtinten Roze
Product breedte 115
Product lengte 175
Levertijd 1-2 werkdagen
Formaat Nee
Ean 8719596003693

Wasadvies en meer

::before

Wasadvies hamamdoek
Voor de eerste keer wassen van hamamdoeken alle knoopjes van de franjes even extra goed aantrekken, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Voor het eerste gebruik de hamamdoek indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De hamamdoek wassen op maximaal 30 graden. Gekleurde hamamdoeken de eerste keren apart of met gelijke kleuren wassen. De hamamdoek kan op maximaal 30 graden gewassen worden en kan in principe niet in de wasdroger, tenzij anders op de waslabel van de hamamdoek is aangegeven. Bekijk dit op de waslabel dat aan de hamamdoek is bevestigd. Het gebruik van wasverzachter kan ervoor zorgen dat hamamdoeken minder goed vocht opnemen. Beperk daarom het gebruik van wasverzachter of gebruik het niet.

Wasadvies fouta
Voor de eerste keer wassen van een fouta alle knoopjes van de franjes even extra goed aantrekken, zodat ze bij het wassen niet los kunnen gaan. Voor het eerste gebruik de fouta indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn indien het om gekleurde doeken gaat. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De fouta wassen op maximaal 30 graden. De fouta kan NIET in de droger.

Wasadvies Kikoy pareo und Kikoy strandlaken
De kikoy pareo en kikoy strandlaken geven vooral in het begin kleur af tijdens het wassen. Daarom adviseren wij u om de kikoy pareo en kikoy strandlaken apart te wassen. Voor het eerste gebruik de kikoy pareo of kikoy strandlaken indien mogelijk eerst ongeveer 12 uur in KOUD water zetten, eventueel met azijn indien. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De kikoy pareos en kikoy strandlakens zijn van het beste katoen vervaardigd en kunt u wassen op 40 graden. Wij adviseren u om deze niet in de droger te doen.

Wasadvies Pareo
Door de samenstelling van de verschillende stoffen die worden gebruikt voor de pareo en sarong raden wij u aan om de pareo of sarong met de hand te wassen in lauw- warm water. Doe de pareo of sarong NIET in de droger, maar hang deze na het wassen uit aan een waslijn. Lees voor het wassen altijd de waslabel welke aan de pareo of sarong is bevestigd.


Al onze producten zijn van hoogwaardig katoen of linnen geweven en geproduceerd. Katoen en linnen is een natuurproduct en is daarom onderhevig aan krimp (gemiddeld 10%), ondanks het opvolgen van onze adviezen en tips.